Консултиране на родители

Консултация на среда

за деца

Педагогът Любов Миронова в помощ на интериорните решения за детски пространства.

Диагностика на деца

до 7 години

Зад видимите симптоми търсим корените на проблемите. Търсим възможности за по-добро развитие.

Консултация на родители

 

Педагогът Любов Миронова в помощ на интериорните решения за детски пространства.

Любов Миронова от 2008 година помага на родители и учители да създават най-добри условия за хармоничното развитие на децата около тях. В тази връзка провежда училища за родители, обучения на учители в детските градини и училищата в цялата страна. Отгледала е един син. Следвайки мисията си е автор на множество публикации, лекции и книга свързани с обучението и възпитанието на съвременни деца.

Магистър предучилищна педагогика. Магистър начална педагогика. Учителска правоспособност по икономика. Завършила курсове по Монтесори педагогика, Валдорфска педагогика и Сугестопедия. Води одобрени от МОН курсове за учители.

Моделът, които прилага Любов Миронова през годините е:

  • От 0 до 7-годишна възраст работи с децата през ролевия модел и средата, т.е. родителите и заместващите родители (баби, детегледачки, осиновители…) идват на обучение/консултация и се променя средата около детето.
  • От 6 до 12-годишна възраст работи с децата и родителите заедно. Заедно да са се смяли, да са пяли да са свързани сърдечно по значим начин. Родителите да се подготвят за изпита, които им предстои, когато децата станат на 12 годишна възраст и дойдат бурите на пубертета.

Записване и информация

Записване за диагностика или консултации е само за успешно завършилите Училището за съзнателни родители.

За връзка - телефон 0884 565 978 (ще върна обаждане при първа възможност) или на contact@lmironova.com