Консултация на среда за деца

Консултациите на интериорните решения за детски пространства са изключително важни, тъй като до 7 годишна възраст децата се възпитават през две неща – ролеви модел (баща, майка, баба, учителка) и среда. Изборът на цветове, форми, материи влияе върху психическото състояние на детето пряко. Средата определя 50% от възпитанието.

Най-подходящите моменти за такава консултация са:

  • при покупка на апартамент, преди ремонт
  • при подготовка на детска стая за очаквано бебе
  • при трудности с възпитанието и взаимоотношенията с детето

Помагам:

Да се организира средата в подкрепа на децата – обзавеждане, цветове, послание, функционалност и красота според възрастта и нуждите на децата
Да се обезопаси средата
Средата да е енергийно балансирана и хармонична
Средата да е здравословна, щадяща сетивата на децата
Средата да възпитава, развива  и подготвя детето дългосрочно добре

Ако имате колебание или нужда от допълнително мнение за средата в детската стая, помещението в детската градина, площадка, кооператив, център… не се колебайте да се свържете с мен.

Цена

100 лева в рамките на един час.

Включва среща в средата и с децата, за които се подготвя тази среда, за 1 час, в рамките на град София. Наблюдение, задаване уточняващи въпроси, препоръки с обяснения и демонстрации.

Ваучер

Може да подарите на новодомци, млади родители, родители в нужда, детска градина, кооператив…, ваучер подарък за такава консултация. Ще ви бъде изпратен с наложен платеж по Еконт до адрес.

Записване

Записване за диагностика или консултация на телефон 0884 565 978 (ще върна обаждане при първа възможност) или на contact@lmironova.com

Записване за консултации ще започне от 1 януари 2023 година за успешно завършилите Училището за съзнателни родители – випуск 2022.