Сесии от визия до цели

За внасяне на вътрешна яснота и предприемане на следваща стъпка

Липсата на яснота води до отлагане. Липсата на яснота, води и до невъзможност да се изразиш точно, да се представиш, да потърсиш съмишленици, клиенти и партньори.

Идентификацията и влиянието ѝ върху културата и личността е тема, която ме вълнува и правя непрекъснати търсения в нея през годините.

В практическия живот тя намира приложение в пет аспекта:

Организационна идентичност

за нови организации, компании, стартъпи, собственици и лидери.

Приземяване на идеи

Разписване на една идея до конкретни цели и стъпки.

Дефиниране на нова посока

Промяна в  избора на кариера или вида бизнес.

Формати на срещи и дискусии

за постигане на цели в обща полза

Сближаване на позиции

От групи към работещи общности

Това, което през годините съм изработила и наложила, е алгоритъм, с които преминаваме през този процес. Приятно, леко, игрово, осъзнаващо с Аха! момент накрая. 

През годините съм асистирала на много фирми да актуализират корпоративната си идентичност, на съдружници – да сменят бизнес дейността и приоритетите си, на стартъпи – да се дефинират, и най-вече на мениджърите – да осъзнаят какво означават тези думи и как да ги използват като инструменти в ежедневната си работа.

Като рожба на тази ми експертиза в областта на ценностите и идентичността са учебната програмата за преподаване на Добродетели за деца от 6- до 12-годишна възраст и албумът с мои песни за добродетели към нея.

И любима за мен рисунка на участник, след много трудно упражнение, при вида на която все още избухвам в смях, със следното обяснение: „Кокошката Пикасо, която е ударена от светкавица и е минала на следващото ментално и астрално ниво, и главата ѝ се е изпразнила, с оригинална писалка Паркър пише отговорите на 50-те въпроса „Кой съм аз?“

Свържете се с мен на:
contact@LMironova.com
m: 0884 565 978
Любов Миронова - БИЗНЕС ТРЕНЬОР