Диагностика на деца от 0 до 7

Важните неща, т.нар. „процес на сеене“ от родителите се случва от 0 до 7 годишна възраст. Като посадиш круши, после колко и да се мъчиш да береш малини от поникналото не става. Оттам идва: „На този му липсват първите 7 години.“. Затова записвам за диагностика деца до 7 години. Колкото е по-малко детето, толкова съм по-полезна. Най-полезна съм като започнем да работим със семейството преди да имат дете, преминем през бременността заедно и след това сме една стъпка пред задаващите се предизвикателства.

Диагностиката на детето, се прави когато то е спокойно и в силата си, например събота или неделя преди обед в средата където то живее.

До седем годишна възраст се провеждат по два пъти годишно диагностични срещи или общо 14 диатностични срещи с дете. За да има ритъм подходящи месеци за януари и юни.

Отнема около час, в който родителити попълват един въпросник разписан от мен от 5 листа. В този въпросник са обобщени възможностите родителите да навредят с най-добри намерения на детето си. През това време аз играя с детето, ако то желае. След това:

  • прочитам отговорите на въпросника и го връщам, така че родителите да го ползват занапред за размисъл
  • виждам стаята на детето
  • ако има нещо спешно, което трябва да се спре/промени не се притеснява да си кажа веднага
  • по-късно през деня връщам, професионалното си мнение относно кои са корените на проблемите.  Давам препоръки какви курсове ще е добре родителите да посетят, за да подготвят личен план за развитие на детето  си по значим начин. Смисъл от консултация има, когато родителите имат поне рамка на личен план.

Цена

  • 100 лева на посещение.
  • Включва среща в естествената за децата среда, до 1 час, в рамките на град София.
  • Получавате: Информация относно начина си на отглеждане на дете и потенциалните зони за възникване на проблеми по този път. Обратна връзка кои са корените на симптомите, които се виждат при детето. Яснота какво се случва. Списък с курсове, които следва да се посетят, така че да се натрупа/структурира знание и да се търси след това индивидуално решение за конкретното дете.

Ваучер

Може да подарите на родители и/или любимо дете ваучер подарък за такава консултация. Ще ви бъде изпратен с наложен платеж по Еконт до адрес.

Записване

Записване за диагностика или консултация на телефон 0884 565 978 (ще върна обаждане при първа възможност) или на contact@lmironova.com

Записване за консултации ще започне от 1 януари 2023 година за успешно завършилите Училището за съзнателни родители – випуск 2022.