Готови за периода от 4 до 6

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

5 дни (понеделник - петък) от 8:30 до 12:30

СЪДЪРЖАНИЕ

Ще се разгледат темите:

 1. Комуникация
 2. Нужди
 3. Кризи
 4. Книги
 5. Приказки. Как се подготвя приказка. Разказване
 6. Игра. Играчки
 7. Овладяване на езика. Развитие на речта
 8. Учебни материали
 9. Развитие на сетивата
 10. Сръчности
 11. Безопасност
 12. Цели на периода

ЗА ЛЕКТОРА

"Любов Миронова от2008 година помага на родители и учители да създават най-добри условия за хармоничното развитие на децата около тях. Магистър предучилищна педагогика. Магистър начална педагогика. Дипломиран учител по икономика. Завършила курсове по Монтесори педагогика, Валдорфска педагогика и Сугестопедия. Била е хоноруван преподавател в Националния институт за обучение на директори в областта на образованието. Води одобрени от МОН курсове за повишаване квалификацията на учители, също така училище за родители и годишен курс по Добродетели за деца.

Онлайн могат да се намерят множество нейни книги, статии, лекции и участия в предавания за съвременните деца и родителството по значим начин."

ЗАЩО?

Голяма част от травмите ни са получени в детството. По-голямата част от тях, не са от лошотия, а просто от невежество на родителите ни. Това, което може да направим за нашите собствени деца е да се постараем повече. Да се подготвим да сме родители.

Ако търсите качествена информация и проверени в практиката препоръки се запишете на този курс.

КАКВИ СА МОИТЕ ОБУЧЕНИЯ?

Качествени и приложими. Обобщаващи най-важното по темата. Структурирани и подредени. Информацията е поднесена просто, кратко и ясно. Използват се реални казуси, работи се в малки групи, насърчава се споделянето и дискусиите.

ОТЗИВИ

„Още преди да се роди първото ми дете започнах усилено да чета и да се интересувам от това как се отглеждат и възпитават деца. Преди няколко месеца и 8 години по-късно имах над 20 книги вкъщи и бих изчел още толкова материали в интернет, и въпреки това бях объркан - за всеки въпрос имаше хиляди теории, не малка част от тях противоречащи си. Тогава реших да пробвам с курсове за родители с деца до 6г. на Любов. Не съжалявам дори и за миг. Пъзелът сякаш се понареди и вече, макар и объркването да не е премахнато съвсем (и сигурно никога няма да е) - много неща се осмислиха и вече се чувствам много по-уверен в нещата, които правя. Благодаря на Любов (а и на целия екип) за подкрепата и прекрасните обучения, които организирате! За всички бъдещи и настоящи родители - децата ви заслужават "осъзнати" родители, а тези обучения са първата крачка в тази посока“

 Ставрос, баща на три деца

 „Изключително полезни и практически насочени са курсове за родители с деца до 6г. Темите са поднесени много достъпно и разбираемо, и дават различен поглед през нуждите на децата, противно на някои установени практики. Удовлетворението е още по-голямо, когато общуваш по този начин с децата си и виждаш резултатите.

Препоръчвам курсовете, защото независимо от опита всеки има какво да научи за отношенията с децата си!“

Теди, майка на три деца

"Курсът за родители на деца от 2 до 6 години ми беше изключително полезен - вече съм наясно с игрите, приказките, играчките, които са подходящи за децата ми в тази възраст. Кое поведение е нормално и можем да приемем без борба и с повече търпение. Мястото е много уюутно, посрещането с усмивка и топъл чай. Препоръчвам горещо на всеки, желаещ да обогати кръгозора си от възможности за развитие на себе си като родител и на детето си, съобразено с нуждите и възможностите му."

Албена К, майка на две деца

"Получих всичко, за което дойдох при Любов. Получих и повече от очакваното. Разбрах, че в простичките, често пренебрегвани от мен дейности, се крие неподозирана сила, но и  неочаквано много работа за осъзнаване и вършене. Видях и продължавам да забелязвам много грешки в начина ни на комуникация с детето. След курса сякаш часовникът у дома върви по-бавно, времето прекарано заедно е по-хармонично и освободено от напрежение."

А. Петрова

„Най-ценното за мен от този курс е:

 1. Изясняване на целите за периода
 2. Игри и играчки
 3. Годишен календар
 4. Кризи

С една дума всичко“

Люба

„Най-ценното за мен от този курс е  осъзнаване на ролята на родител, като роля и модел и колко работа и промяна в ежедневието.“

П. Косева

„Най-ценното за мен от този курс е годишния ритъм, информацията за игри и играчки, книги и приказки“.

Анелия

"Най-ценното за мен от този курс е приотизиране на занимания за здравето, движението, ритъма, умения за разказване на приказки, обяснения на много неща от моето детство."

Д. Делчев

"Най-полезното за мен от този курс е повече информация за правилно въвеждане на игрите в живота на детето, изготвяне на качествен ритъм за детето, които да го държи спокойно, ценна информация за правилното разказване на приказки, така че те да носят полза и наслада."

Таня

" Най-полезното за мен от този курс е как да възпитаваме детето в ценностите на света. Към доброта. Как да израстне здраво и жизнерадостно дете. Да развия по-добре комуникацията на детето, да се посещава повече природата."

Вилма

" Най-ценното за мен н този курс и че разбрах как да общувам с децата си, какви са конкретните им нужди за периода. Научих се да разказвам приказки."

Руми

"Осъзнах колко е важно да:

 1. подбираме играчките, книгите, приказките
 2. знаем, какви са ниждите на детето
 3. развиваме сетивата
 4. постигнем целите си за периода"

Елена

"Най-ценното за мен от този курс са начини, как да си направим живота по-лесен, при това с по-добра грижа за детето."

Добрин

ПРИЧИНИ ДА СЕ ЗАПИША НА ТОЗИ КУРС

"Да получа акумулирана информация и опит, насоки и съответната обосновка „защо“.
Да се науча в морето от информация и мнения по-лесно да отсявам и пропускам ненужното.
Да бъда крачка или пет (или 25) по-близо до разгръщане пълния потенциал на детето ми.
Да получа навременен (доколкото може) коректив на действията и методите ни.
До почерпя идеи, tips & tricks как по-оптимално да използвам времето прекарано с детето"

А. Петрова

МАТЕРИАЛИ

 

 

 

 

 

 

 

ИНФОРМАЦИЯ

Други курсове може да видите тук

За повече информация се обадете на телефон 0884 565 978 или пишете на имейл contact@lmironova.com

МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН

Ако желаете да получавате веднъж в месеца писмо с новини и програма за обучения можете да се абонирате тук