Всичко за първите три години

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

5 дни (понеделник - петък) от 8:30 до 12:30

СЪДЪРЖАНИЕ

Ще се разгледат темите:

 1. Комуникация
 2. Време. Пространство. Преходи
 3. Самообслужване. Самоуспокоение. Задържане
 4. Дневен ритъм
 5. Сън. Приспиване
 6. Хранене
 7. Бодърстване
 8. Игри. Играчки. Книги. Приказки
 9. Хигиена. Тоалет. Облекло
 10. Безопасност
 11. Цели на периода

ЗА ЛЕКТОРА

"Любов Миронова от 2008 година помага на родители и учители да създават най-добри условия за хармоничното развитие на децата около тях. Магистър предучилищна педагогика. Магистър начална педагогика. Дипломиран учител по икономика. Завършила курсове по Монтесори педагогика, Валдорфска педагогика и Сугестопедия. Била е хоноруван преподавател в Националния институт за обучение на директори в областта на образованието. Води одобрени от МОН курсове за повишаване квалификацията на учители, също така училище за родители и годишен курс по Добродетели за деца.

Онлайн могат да се намерят множество нейни книги, статии, лекции и участия в предавания за съвременните деца и родителството по значим начин."

ЗАЩО?

Голяма част от травмите ни са получени в детството. По-голямата част от тях, не са от лошотия, а просто от невежество на родителите ни. Това, което може да направим за нашите собствени деца е да се постараем повече. Да се подготвим да сме родители.

Ако търсите качествена информация и проверени в практиката препоръки се запишете на този курс.

КАКВИ СА МОИТЕ ОБУЧЕНИЯ?

Качествени и приложими. Обобщаващи най-важното по темата. Структурирани и подредени. Информацията е поднесена просто, кратко и ясно. Използват се реални казуси, работи се в малки групи, насърчава се споделянето и дискусиите.

ОТЗИВИ

"Чудесно място за намиране и осъзнаване на отговори, търсени от родители. Благодаря на Любов и Цветелин, че създават това пространство, в което вниманието се насочва към обичта, съзнателността и отговорността в семейството.

Бих препоръчала Интензивния курс за родители с деца до 3г., както и другите курсове за родители."

Мария Ангелова, майка на две деца

"Курсовете са много полезни и адаптирани към реалността на децата. За мен беше истинско удоволствие да участвам. Благодаря на Любов за отдадеността към тази благородна кауза. Успех!"

Моника Жековска, майка на едно дете

"Курсът е представен по начин, който води до осъзнаване и разбиране на нуждите на децата от 0 до 3 годишна възраст. Осъзнатият родител може да си направи адекватен план за отглеждане на детето."

Анелия, майка на две деца

"Най-ценното за мен от този курс е структурираното разглеждане на периода и всички основни теми за него/свързани с него. Посочване на целите и дискусия за способите, с които можем да ги постигнем."

Люба, майка на едно дете

"Получих правилна посока как да гледам и обичам децата си"

П.Косева

"Научих много полезни неща за игри и ритуали при детето"

В. Фильова

"Най-ценното за мен от този курс е че верифицирах някой добри практики, отбелязах пропуски, затвърдих и разбрах по-добре някой неща от предишния курс."

Д. Делчев

" Най-ценното за мен от този курс е структурираната информация, споменаването на основните неща разделени по теми. Възможност за въпроси."

Д. Василев

"Научих как да отгледам здраво и щастливо дете в този период и да коригирам допуснатите вече грешки."

Анелия К.

"Най-ценното за мен от този курс е да разбирам детето, да усещам то какво иска, какво му е приятно без думи. Осъзнах, че трябва да му давам спокойствие и сигурност."

П. Стоева

"Най-полезното за мен от този курс е:

 1. структура - човек получава систематизирана информация, да която дори не се досеща
 2. препоръка - за играчки, мебели, продукти
 3. сравнение между различните педагогики - нищо не е едностранно и категорично
 4. Важно напомняне, че всяко дете е индивидуално"

М. Александрова

ПРИЧИНИ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ НА ТОЗИ КУРС:

"Опит от предишни курсове. Нужда за преосмисляне на гледането до тук. Добра атмосфера и заряд в ЕлвенА."

Д. Делчев

"Да стана по-добър родител, отколкото си мисля че съм. Детето ми вече е в този период, но смятам че съм закъсняла и за следващите ще се запиша предварително."

А. Кирякова

"Курсът не един ден (претупване). Курсът е групов (работа и мнение в екип). Защото се води от Любов Миронова (с уважение към нея за постигнати методи и практики)."

П. Стоева

"Омаяна от участието на Любов Миронова в Списание 8 и Списание 8 НА ЖИВО. Неутрално поднесена информация, обоснована. Удобно време и локация".

М. Александрова

ИНФОРМАЦИЯ

Други курсове може да видите тук

За повече информация се обадете на телефон 0884 565 978 или пишете на имейл contact@lmironova.com

МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН

Ако желаете да получавате веднъж в месеца писмо с новини и програма за обучения можете да се абонирате тук