Да подготвим най-подходящата среда

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

6 часа

СЪДЪРЖАНИЕ

Детето се формира като личност през две сили – среда и генотип. Ако половината е среда – има смисъл да се обърне внимание, не от гледна точка на модата, а от гледна точка на възпитателен, формиращ елемент.
Важно е средата за деца да е красива и функционална, безопасна и вдъхновяваща. Така детето ще да може да се движи, играе и твори свободно.
На този курс ще разгледаме над 200 детски стаи. Ще обсъдим предимствата и недостатъците им. Ще направим окото на участника чувствително към елементите на средата, които развиват детето и към тези които крият рискове. Ще обсъдим уместните цветове, форми, мебели полезни в различните възрастови групи на детето. Накрая на курса всеки родител ще разпише свои личен план за детска стая на детето си.

ЗА ЛЕКТОРА

"Любов Миронова от 2008 година помага на родители и учители да създават най-добри условия за хармоничното развитие на децата около тях. Магистър предучилищна педагогика. Магистър начална педагогика. Дипломиран учител по икономика. Завършила курсове по Монтесори педагогика, Валдорфска педагогика и Сугестопедия. Била е хоноруван преподавател в Националния институт за обучение на директори в областта на образованието. Води одобрени от МОН курсове за повишаване квалификацията на учители, също така училище за родители и годишен курс по Добродетели за деца.

Онлайн могат да се намерят множество нейни книги, статии, лекции и участия в предавания за съвременните деца и родителството по значим начин."

ЗАЩО?

Голяма част от травмите ни са получени в детството. По-голямата част от тях, не са от лошотия, а просто от невежество на родителите ни. Това, което може да направим за нашите собствени деца е да се постараем повече. Да се подготвим да сме родители.

Ако търсите качествена информация и проверени в практиката препоръки се запишете на този курс.

КАКВИ СА МОИТЕ ОБУЧЕНИЯ?

Качествени и приложими. Обобщаващи най-важното по темата. Структурирани и подредени. Информацията е поднесена просто, кратко и ясно. Използват се реални казуси, работи се в малки групи, насърчава се споделянето и дискусиите.

ОТЗИВИ

"Най-ценното за мен от курса бе да подбера озавеждането на детската стая и на жилището като цяло. Накратко - преосмисляне на цялата концепция за детската стая."

М. Жековска

"Разбрах кои са важните предмети за детската стая, кои са излишните и кои безопасните. Вече знам каква е подходящата стая за моето дете."

М. Петрова

ИНФОРМАЦИЯ

Други курсове може да видите тук

За повече информация се обадете на телефон 0884 565 978 или пишете на имейл contact@lmironova.com

МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН

Ако желаете да получавате веднъж в месеца писмо с новини и програма за обучения можете да се абонирате тук