Основи на родителството

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

5 дни (понеделник - петък) от 8:30 до 12:30

СЪДЪРЖАНИЕ

Ще се разгледат темите:

  • Новата роля. Видове родители. Стилове на взаимодействие
  • Кой съм аз. Идентичност на родителите. Страхове и травми
  • Ценности и вярвания. Хармонизиране между родителите
  • Нужди и потребности
  • Голямата картина на родителството от 0 до 21 години

ЗА ЛЕКТОРА

"Любов Миронова от 2008 година помага на родители и учители да създават най-добри условия за хармоничното развитие на децата около тях. Магистър предучилищна педагогика. Магистър начална педагогика. Дипломиран учител по икономика. Завършила курсове по Монтесори педагогика, Валдорфска педагогика и Сугестопедия. Била е хоноруван преподавател в Националния институт за обучение на директори в областта на образованието. Води одобрени от МОН курсове за повишаване квалификацията на учители, също така училище за родители и годишен курс по Добродетели за деца.

Онлайн могат да се намерят множество нейни книги, статии, лекции и участия в предавания за съвременните деца и родителството по значим начин."

ЗАЩО?

Голяма част от травмите ни са получени в детството. По-голямата част от тях, не са от лошотия, а просто от невежество на родителите ни. Това, което може да направим за нашите собствени деца е да се постараем повече. Да се подготвим да сме родители.

Ако търсите качествена информация и проверени в практиката препоръки се запишете на този курс.

КАКВИ СА МОИТЕ ОБУЧЕНИЯ?

Качествени и приложими. Обобщаващи най-важното по темата. Структурирани и подредени. Информацията е поднесена просто, кратко и ясно. Използват се реални казуси, работи се в малки групи, насърчава се споделянето и дискусиите.

ОТЗИВИ

"Най-ценното за мен от този курс е, че предлага различен поглед върху родителство, засяга ролята на родителите в по-голяма дълбочина и ми помогна да си обясня много неща, върху които да работим семейно"

Анелия

" Най-ценното за мен от този курс е всичко. Разбрах, как да бъда пълноценен родител."

Ренета

"Най-полезното за мен бе възможността да се погледнем обективно отстрани, да преценим кои мой ценности (+/-) да предадем на децата си (пирамидата - родословно дърво). Всичко научено в този курс ще бъде приложено в отглеждането и възпитанието на моето дете. Бих го препоръчала на всеки родител, който иска да отгледа  здраво емоционално и духовно дете.4

Яна С.

"Най-полезното за мен от този курс е, че децата са наше огледало и изборите които правим определят какво ще е отражението. Няма извинения, има работа и съзнателни избори. Ние решаваме в коя времева рамка да ограничим детето си - краткосрочната или дългосрочната. Не е нужно да сме перфектни, а да се опитаме да сведем щетите до минимум. Благодаря!"

Люба

" Най-ценното за мен от този курс е:

  1. създаване на макрорамката
  2. създаване на връзка с личностното развити - за миналото и настоящето
  3. доза самоувереност - на прав път сме :-)"

Делчо

"Най-полезното за мен от този курс бе:

  1. да открия къде са слабите ми места, за  да мога да ги променя към по-добро; да разбера, че не трябва да търся съвършен модел за детето си, а най-удачния за мен и него
  2. да знам къде е границата на нуждите и потребностите на детето и как да спазя "средния път"".

Таня

"Придобих представа какво ме очаква и какво съм направил досега- Насочи ме към себе си и моите проблеми, които предавам на децата си. Вдъхнови ме да се променя и да преосмисля себе си."

Борислав

"Най-ценното за мен от този курс е, че ако аз се променя, децата ми ще са здрави и щастливи."

Поли

" Най-полезното за мен от този курс е многообразието от родителски подходи и методи, които обхваща, полето за размисъл, което дава груповата работа, рисуването, за завършване на наученото, активният материал и начина на неговото поднасяне в темите на курса, погледът към детската душа, играта с детето в нас и детето за което се грижим."

Константин

"Най-ценното от този курс за мен е това, че си отговорих на много въпроси свързани с това как и по какъв начин съм възпитан, за това аз как да възпитам детето си и кое ще е най-полезно за него, за неговото развитие през различните етапи от неговата възраст."

Емил

ИНФОРМАЦИЯ

Други курсове може да видите тук

За повече информация се обадете на телефон 0884 565 978 или пишете на имейл contact@lmironova.com

МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН

Ако желаете да получавате веднъж в месеца писмо с новини и програма за обучения можете да се абонирате тук