Posted on

Свежите вести от 2021 година

 

Скъпи приятели,
Отдавна не съм писала. Споделям свежите новини от 2021 година, с поглед към 2022.
Сърдечни поздрави,
Любов

 

От януари 2022 година Училището ми за съзнателни родители ще бъде онлайн.
Може да научите повече за него и да се запишете сега от тук.
Помагайте да достигне до повече родители, групи с родители и млади семейства! Моля, споделете го. Препоръчайте го. Ще съм благодарна.

Прочети повече

 

Споделям едно видео, което направихме с Портал 12 – Осъзнато родителство и новите ключове за възпитание.

Прочети повече

 

Може да поръчате на предпродажба новата ми книга Пътеводител в света на приказките, която ще излезе през януари 2022 година от тук

Прочети повече

 

Във връзка с новата ми книга Пътеводител в света на приказките ви споделям едно интервю в БНР, което може да чуете тук.

„Живеем във време на готовите отговори и на пълната липса на въпроси. Как родителите да поднасят приказки на децата си на възраст от 0 до 12 г.? Кога е времето на римушките, кога на „Грозното пате“ и кога на страшните приказки от Братя Грим? По тези въпроси дава яснота „Пътеводител в света на приказките“.“

Прочети повече

 

Групата ми във Facebook Материали и идеи за родители от Любов Миронова, в която от 2009 година редовно качвам полезна информация за родители с деца до 12 годишна възраст, е все така активна.

Ако искате да имате Notification за постовете и съответно бърз link за преглед, може да си настройте Notification Settings на групата за All Posts.

Прочети повече

 

Благодарение на пандемията, си направих сайт и събрах труда си на едно място.
През януари ще ви разкажа повече за него.

Прочети повече

 

За да достига до повече хора трудът ми, направих бизнес страница във Facebook за работата си в областта на образованието и възпитанието. За мен ще е много ценно да ми направите препоръка на нея, така че хората, които не ме познават да имат представа от това, с което мога да съм им полезна и да имат доверие. Това е линкът към тази страница. 
Моля, напишете ми Review. Ако се чудите, какво да напишете – отговорете на един от въпросите:

  • С какво Любов Миронова ми е била полезна?
  • Какво сме правили в областта на образованието с Любов Миронова и как ми е било полезно то в живота?
  • Какво е ценното на Любов Миронова и с какво може да е полезна на родителите и/или учителите?
  • Какво е отношението на Любов Миронова към децата, образование и възпитанието на децата и защо го препоръчвам?
  • Какъв е моят опит с Любов Миронова?

Моля, напишете ми препоръка/review

 

Щастлива съм да споделя, че съм избрана за един от десетте будители на район Слатина.
Във връзка с Деня на народните будители в парка Гео Милев бе направена изложба с наши снимки.„Будителите, които живеят сред нас“ 1.0
Любов Миронова е сред визионерите за промяна на образователната система в България. Тя е автор на методология за обучението по добродетели, която е практична, разбираема и ежедневно приложима от децата, за да подпомага създаването на основа за по-добри взаимоотношения, както между тях самите, така и с родителите им.
Любов е магистър по предучилищна педагогика и по начална педагогика, както и дипломиран учител по икономика. Завършила е курсове по Монтесори педагогика, Валдорфска педагогика и Сугестопедия. Освен това е финансов контрольор, педагог и треньор по лична ефективност.
Обучила стотици учители, родители и деца, написала няколко книги, създала център за работа с деца и родители, Любов докосва домовете, детството и душите на много хора в район „Слатина“.
Написаното от Вас в номинациите Ви за Любов отразява ясно въздействието на работата ѝ върху хората, с които има досег. Думите Ви я рисуват като човек, напълно заслужено носещ името си.
Марина Закова: „Курсът по добродетели на Любов Миронова е уникален със своята методология и е пригоден изцяло за българските деца, защото е обвързан с българската култура и традиции.“
Цветелина Стоянова: „Трудно ми е да изброя всички нейни приноси – най-вече към съвременната педагогика, но и като цяло към духовно развитие на съвременните хора.“Пожелавам ви радост, топлина и усмивки при посрещане на новата 2022 година!Надявам се да видим онлайн в Училището за съзнателни родители.
Сърдечни поздрави,
Любов