Интензивен курс за заети бащи

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

6 часа

СЪДЪРЖАНИЕ

Всичките най-важните въпроси, касаещи отглеждането на децата от 0 до 7 годишна възраст.

Подбрано, систематизирано и приложимо веднага на практика.

Като за мъже – кратко и ясно, цели без детайли и подробности, ориентирано към резултати.

ЗА ЛЕКТОРА

"Любов Миронова от 2008 година помага на родители и учители да създават най-добри условия за хармоничното развитие на децата около тях. Магистър предучилищна педагогика. Магистър начална педагогика. Дипломиран учител по икономика. Завършила курсове по Монтесори педагогика, Валдорфска педагогика и Сугестопедия. Била е хоноруван преподавател в Националния институт за обучение на директори в областта на образованието. Води одобрени от МОН курсове за повишаване квалификацията на учители, също така училище за родители и годишен курс по Добродетели за деца.

Онлайн могат да се намерят множество нейни книги, статии, лекции и участия в предавания за съвременните деца и родителството по значим начин."

ЗАЩО?

Голяма част от травмите ни са получени в детството. По-голямата част от тях, не са от лошотия, а просто от невежество на родителите ни. Това, което може да направим за нашите собствени деца е да се постараем повече. Да се подготвим да сме родители.

Ако търсите качествена информация и проверени в практиката препоръки се запишете на този курс.

КАКВИ СА МОИТЕ ОБУЧЕНИЯ?

Качествени и приложими. Обобщаващи най-важното по темата. Структурирани и подредени. Информацията е поднесена просто, кратко и ясно. Използват се реални казуси, работи се в малки групи, насърчава се споделянето и дискусиите.

ОТЗИВИ

"Това е най-смисленото нещо, което съм правил през живота си. Това са най-добре похарчените ми пари досега в живота ми! На следващия ден спряхме телевизора вкъщи и последваха промени веднага."

Александър – баща

"След курса за Митко следобедният сън и вечерната игра с децата станаха много важни. Подкрепя ме това да се случва редовно. Всичко препоръчвам – семинари, курсове, приказките за Бонбончо, песните за Добродетели <3. Страхотни сте, работилница ЕлвенА!"

Стефка – майка на две деца

„След курса се старая да показвам на децата красотата и добротата в света. Искам да са здрави и с червени бузи – тичат, скачат, играят навън и да имат качествена почивка всеки ден. Информацията в курса е като за програмисти – качествено подбрана, запомняща се лесно, в таблици и диаграми. Тръгнах си с ясни цели за постигане. “

Цветелин, баща на две деца

„Много ясно обяснение от какво има нужда детето, за да се постигне спокойно и жизнерадостно дете. Чувствам се зареден с енергия, мотивиран, с цел пред себе си.“

Б. Косев

„Най-ценното за мен от този курс е перспективата на човек, на когото очевидно децата и тяхното образование му е мисия.“

Борислав

ИНФОРМАЦИЯ

Други курсове може да видите тук

За повече информация се обадете на телефон 0884 565 978 или пишете на имейл contact@lmironova.com

МЕСЕЧЕН БЮЛЕТИН

Ако желаете да получавате веднъж в месеца писмо с новини и програма за обучения можете да се абонирате тук